FAQ


Är Hooly Hemps Industrihampa lagligt?

- Japp! De hampasorter som Hooly Hemp odlar och tillhandahåller är helt lagliga enligt svenskt och europeisk certifiering. Det är sorter som är 100% godkända och innehåller mindre än 0,2% THC.

Då vi arbetar nära  med våra leverantörer,  Jordbruksverket och likaså Länsstyrelsen för att säkra vår odling och våra leverantörers odling samt de processer vi har känner vi oss 100% trygga i våra produkter. Från det att vi sätter fröna i marken tills det är dags för skörd och bearbetning av växten har vi haft full kontroll på hanteringen och tester görs regelbundet för att säkerställa kraven som finns. 

Läs mer: Statens officiella utredning SOU:2016:93

Hampan vi säljer är en ren jordbruksråvara, ej att betrakta som livsmedel, kosttillskott eller medicin. Vi friskriver oss allt  ansvar för hur konsumenten väljer att använda våra produkter.

 

Hur går det till efter beställning?

När vi mottagit pengarna för er order så börjar vi packa den och försöker se till att skicka den så snabbt vi kan. Normalt sett så ska leveransen ta ca 2-5 arbetsdagar från det att du placerat ordern.

 

Besök?

Visst är det trevligt med besök men vi har ingen försäljning på gården i dagsläget och om det ska stämmas träff så ska detta meddela god tid innan i men av tid.

 Samarbete?

Vi är alltid intresserade av att samarbete med olika partners och bolag beroende på vad ändamålet är och hur businessen ser ut. Skicka ett mail så tar vi det därifrån.